Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Paros Ice Παγοποιείο | Παραγωγή και Διανομή Πάγου Πάρος

22840 23251
  6937170699
 
 
 
 Πάγος ονομάζεται η στερεά κατάσταση στην οποία μετατρέπεται το νερό όταν βρεθεί σε θερμοκρασία 0°C. Είναι πιο ελαφρύς από το νερό και καταλαμβάνει περισσότερο όγκο σε σχέση με την πρότερη υγρή του κατάσταση.

Γνωρίζοντας ότι τα παγάκια είναι αναγκαίο προϊόν για την καθημερινή λειτουργία κάθε επιχείρησης, το παγοποιείο μας “Paros Ice” το οποίο βρίσκεται στην Πάρο και πιό συγκεκριμένα στην Παροικία, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας παγάκια και τρίμμα πάγου σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα παγάκια παράγονται και συσκευάζονται με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και προδιαγραφές που απαιτούνται για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας. Έπειτα τοποθετούνται σε σακούλες από κατάλληλο πλαστικό για τρόφιμα και διανέμονται αυθημερόν με φορτηγά ψυγεία σε κάθε είδος επιχείρησης και σε ιδιώτες.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
 Ξενοδοχεία
 Catering
 Μπαρ
 Καφετέριες
 Μίνι μάρκετ
 Ιδιόκτητους χώρους
 Σκάφοι κ.α. 
 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Παγάκια και Τρίμμα πάγου σε συσκευασίες
 1kg
 2kg
 4kg
 8kg
 
Όλα τα προϊόντα μας διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και ύστερα από συνεχείς ελέγχους διοχετεύονται στην εγχώρια αγορά. Η καθαρότητα του νερού ως πρώτη ύλη, η διαύγεια του προϊόντος, η σωστή ποσότητα και η επιλεγμένη σακούλα συσκευασίας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα προϊόντα μας ιδανική επιλογή.

Η διανομή του πάγου γίνεται άμεσα από εμάς, με τα ιδιόκτητα φορτηγά - ψυγεία μας σε συνθήκες απόλυτα ελεγμένες ώστε να εξασφαλίζουμε την ιδανική ποιότητα του προϊόντος όταν παραλαμβάνετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε
απορία έχετε σχετική με τα προϊόντα μας.