Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
PAROS ICE
Παγοποιείο | Παραγωγή και Διανομή Πάγου Πάρος

22840 23251
  6937 170699
 
 
 
 Το παγοποιείο μας “Paros Ice” το οποίο βρίσκεται στην Πάρο και πιό συγκεκριμένα στην Παροικία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και διανομή πάγου συσκευασμένου σε σακούλες, εξυπηρετώντας άμεσα τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες σε όλη την Πάρο.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Παροικία, η παράγωγη και η συσκευασία του πάγου γίνεται με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, σε συνδυασμό με το καταρτισμένο προσωπικό και τις αυστηρές διαδικασίες υγιεινής που τηρούνται, μας διασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα του προϊόντος.

Σας προσφέρουμε παγάκια και τρίμμα πάγο σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες για χρήση στο σπίτι, στο μπαρ, στο εστιατόριο αλλά και πάγο για ψύξη στο αλιευτικό σκάφος, στο ιχθυοπωλείο, στο κατάστημα κατεψυγμένων ειδών.
 
 
 
 
 
 
 
 
Η διανομή του πάγου γίνεται με φορτηγά ψυγεία, ώστε ο πάγος να φτάνει στα χέρια σας σε αρίστη κατάσταση και πάνω από όλα όταν τον χρειάζεσαι.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την παραγωγή και διανομή πάγου, φροντίζουμε διαρκώς ώστε οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.

Η συνέπεια μας, η ποιότητα των προϊόντων και η υπευθυνότητα, σε συνάρτηση με τις τιμές μας, αποτελούν τα κριτήρια βάσει των οποίων μας επιλέγουν οι πελάτες μας και διατηρούν πολύχρονη συνεργασία με την επιχείρησή μας.

Με το μεράκι, τον επαγγελματισμό και την σκληρή δουλειά, όσων εργάζονται σ’ αυτήν, έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο την καλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και την επέκταση του κύκλου εργασιών στα σημερινά επίπεδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε
απορία έχετε σχετική με τα προϊόντα μας.